Psikoloji Çözümleri-3 | Psikoloji | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Psikoloji Çözümleri-3

Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Şehitkamil Belediyesi  işbirliği ile düzenlenen Psikoloji Çözümleri Seminerlerinin 3.sü 21 Eylül’ de Şehitkamil Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşecektir.
Konuşmacılar: Cheryl Ann White  ve David James Denborough
Tarih: 21 Eylül 2016
Saat: 10.00-12.00
Yer: Şehitkamil Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi
Ardıl çeviri yapılacaktır
Cheryl Ann White Kimdir?

Dulwich Center yöneticisi Cheryl White, yayıncı, editör, öğretmen, eğitim koordinatörü, konferans sunucusu ve projelerin öncüsü olarak çalıştığı Dulwich Center Yayınevi’nin kurucusudur. Cheryl, cinsiyet, kültür, şiddet ve anlatıcı pratik konuşmaları: Bir çok kültürden kadınların umut ve zorluk hikayeleri de dahil olmak üzere çeşitli kitapların ortak editörlüğünü yapmıştır.

Dulwich Center Yayınevi hakkında daha fazla bilgi Bir Fikirler Topluluğu: Sahne Arkası kitabında bulunabilir. Cheryl özellikle zor ve gayret gerektiren şartlarda çalışan pratisyenlerin çalışmasını destekleyecek yollar bulmayla ilgileniyor. O, narrative terapi ve daha geniş grup ve topluluklar arasındaki ara yüzle son derece ilgili olan Dulwich Center Kuruluşu’nun başkanı.

David James Denborough Kimdir?

David Denborough (Dr.) Dulwich Center için topluluk pratisyeni, öğretmen ve yazar/editör olarak çalışıyor. Yeni kitapları/yayınları;

• Kolektif narrative pratiği: Travma yaşamış birey, grup ve toplumlara cevap vermek
  • Soykırımın gölgesinde hafızayla çalışmak: Ibuka travmasının danışmanlarının narrative pratikleri
  • Hapsin ötesinde: Özgürlüğün hayallerini toplamak
  • Aile terapisi: Alanın geçmiş, şimdi ve mümkün geleceklerini keşfetmek.
  • Travma: Travmatik deneyimlere narrative cevaplar

Yeni öğrenim/topluluk görevlendirmeleri Bosna, Ruanda, Uganda, Kanada, Brezilya, Arjantin, Şili, Güney Afrika ve birkaç Aborjin Avusturalyalı topluluğu içeriyor. David’in günümüzdeki sosyal sorunlara cevap olan şarkıları Avusturalya ve Kanada içinde airpay aldı.