HASAN KALYONCU

YEŞİLAY'ın Yeni Başkanı Prof. Dr. Mücahit ÖZTÜRK

Yayın Tarihi: 22.06.2015

LinkedIn'de Paylaş

Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mücahit Öztürk Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Seçildi.

Prof. Dr. Mücahit Öztürk, yaptığı konuşmada, Yeşilay markasının son derece iyi bir noktaya getirildiğini belirterek, bu ivmeyi Yeşilay'a kazandıran Prof. Dr. M. İhsan Karaman'a teşekkür etti. 71. Dönem Genel Başkanlığına seçilme şerefine nail olmakla büyük bir sorumluluğu da omuzlarına aldığını belirten Öztürk, “Bağımlılıklar gibi çağımızın en önemli sorununa karşı mücadele eden Yeşilay'ın bu mücadelesine yeni yönetim kurulumuzla daha da destek olacak ve bağımlılık ve üreticilerine karşı toplumumuzu, gençliğimizi, geleceğimizi korumak için bilimsel metotlarla mücadele etmeye gayret göstereceğiz” dedi.

Bölümümüz Öğr. Gör. Mehmet DİNÇ Yönetim Kurulu Üyesi olarak yeni Yeşilay Yönetiminde yer aldı.Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak, Prof. Dr. Mücahit Öztürk veÖğr. Gör.  Mehmet Dinç’i tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.